Foto: Promo

USKRŠNJE SNIŽENJE: Antialergijski jastuk od memorijske pene sa ALOE VEROM za SAMO 1.590 DIN!

Žena

BIOlife proizvodi su danas na SPECIJALNOM SNIŽENJU povodom uskršnjih praznika! Jedan od najprodavanijih proizvoda među njima je antialergijski i antibakterijski jastuk od memorijske pene koji se istakao ne samo po svojoj udobnosti, već i po umirujućem svojstvu ALOE VERE – pogledajte OVDE!

Preudobni BIOlife jastuk čije su dimenzije 50cm x 70cm je izuzetnog kvaliteta i, zahvaljujući materijalu od kog je napravljen, izuzetno povoljno utiče na kvalitetan san. Memorijska pena koja ga čini se oblikuje tačno onako kako odgovara vašoj glavi i vašem trenutnom položaju, a kada ne ležite na njemu vraća se u prvobitni oblik. A ALOE VERA kojom je obogaćen ima blago antiseptičko dejstvo, oslobađa napetosti i stresa i ima hipo alergenski efekat. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI!

foto: Promo

Sa ovim fantastičnim jastukom ćete se buditi odmorni i naspavani. Lakše ćete zaspati, a san će vam biti kvalitetniji. Nećete se buditi sa bolovima u leđima i vratu zbog neudobnog jastuka, jer će vam se ovaj jastuk uvek prilagoditi i držati vašu glavu u pravilnom položaju.

Iskloristite USKRŠNJE SNIŽENJE i poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 svoj BIOlife jastuk od memorijske pene sa ALOE VEROM!

A ako vam se dopada ovaj jastuk, onda obavezno razmislite i o NADDUŠEKU koji je takođe na SNIŽENJU i koji je, baš kao i jastuk, od memorijske pene i sa ALOE VEROM. On je sjajno rešenje ako vam je krevet stari, neudoban, a niste u prilici da kupite nov. Postoji u 2 dimenzije: 80x200 (pogledajte OVDE) i veći, 160x200 (videti OVDE).

foto: Promo

A ženska populacija je i više nego očarana prekrivačem Lavanda 2 u 1! Iako su se najpre oduševile predivnom nežnom ljubičastom bojom, bojom lavande, to nije njegova jedina prednost. Njegova najveća “vrlina” je to što ima i letnju i zimsku stranu, pa odlično greje tokom hladnih dana i ni malo ne smeta kada se njime pokrijete po visokim temperaturama, šta više! Njega takođe možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)