Foto: Društvene mreže

KUPAC INSISTIRAO DA STARTUJE KOLA

SLUPALA LIMUZINU NA SAJMU AUTOMOBILA: Evo šta se desilo sa promoterkom koja je napravila incident!

Promoterka koja je na Sajmu automobila startovala automobil izložen na štandu i njime udarila u drugi više ne radi na toj manifestaciji, nezvanično prenose beogradski mediji.

Auto
> 10:16h

Do incidenta je došlo kada je promoterka pokrenula automobil "ford fokus" i njime udarila u "tojotu jaris" izloženu na štandu preko puta. Kako nam je rečeno, devojka je izloženi primerak startovala na nagovor mušterije i platila danak neiskustvu jer je automobil bio u prvoj brzini.

- Kupac je insistirao da se upali motor, jer je hteo da detaljnije proveri neke karakteristike vozila. Devojka je bila tu da bi mu dala osnovne informacije, ali je verovatno zbog manjka iskustva poslušala njegov zahtev i automobil je krenuo ka susednom štandu. Neznatno je oštetio automobil koji se tu našao, odnosno zakačio mu branik - kažu u "Beogradskom sajmu".

Kako nam je nezvanično rečeno na licu mesta, devojka koja je startovala automobil nije zaposlena kao promoterka već je radila u kuhinji, a samo je zamenila koleginicu koja je to veče morala ranije da ode sa Sajma.

Iz "Beogradskog sajma" dodaju da je srećna okolnost nezgode bila u tome što se sve odigralo uveče malo pre 20 sati, pred kraj radnog vremena, kada nije bilo toliko gužve.

- Opasnosti za posetioce nije bilo, niko nije povređen, te koliko znamo neće biti pokretanja bilo kakvog postupka protiv tte promoterke - ističu na Sajmu.

Zaposleni na Sajmu automobila ističu da se slične stvari u njihovoj praksi ne rade, ne samo iz bezbednosnih razloga već i zbog emisije ugljen-dioksida u zatvorenom prostoru.

- Najverovatnije je u pitanju studentkinja koja je tu zaposlena honorano, a njihov posao potraje i po 11 sati, naporan je rad u pitanju, te ne bismo voleli da se devojka dovodi u neprijatniju situaciju nego što već jeste - zaključuju oni.

Hostese imaju ovlašćenje da startuju motor, ali na većini štandova to ne praktikuju.

- Čuo sam prasak i dotrčao sam da vidim šta se dogodilo. Ljudi su se veoma brzo okupili i počeli da fotografišu metež - kaže jedan od očevidaca.

Načinjena šteta na oba automobila je minimalna, dok je "tojota jaris", ipak je pretprela nešto veće oštećenje nego vozilo koje je bilo u pokretu. Zbog incidenta ova devojka ne radi poslednja tri dana Sajma automobila, a već sutradan na oba štanda dovezena su i izložena nova vozila ovih brendova.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NOKAUTIRAO GA ČAMAC! Kod drugog udarca je već bio u nesvesti, ali tu nije bio kraj