Foto: AP

VUČICA PODSEĆA

(VIDEO) TOTI DEBITOVAO PRE TAČNO 25 GODINA: Svet je bio totalno drugačiji kada je Princ Rima počinjao karijeru! Pogledajte

Na današnji dan pre četvrt veka Frančesko Toti je debitovao za prvi tim Rome.

Fudbal

Tog 28. marta 1993. tadašnji trener "vučice" Vujadin Boškov poslao je teren 16-godišnjeg Totija na meču sa Brešom, a pritom nije mogao da sluti da će time otvoriti prvu stranicu jedne od najblistavijih biografija italijanskog fudbala.

Toti je karijeru završio na kraju prošle sezone, a dotle je odigrao 786 utakmica i postigao 307 golova nastupajući svih 25 godina samo za jedan klub - Romu!

Roma je danas podsetila na debi "Princa Rima" na zanimljiv način navodeći deset stvari koje tada nisu postojale, a to su: ajpod, evro, Džastin Biber, Amazon, serija "Prijatelji", tunel između Francuske i Engleske, film "Park iz doba Jure", gugl, fudbaler Rome Cengiz Under i plejstejšn!

Sportski direktor Rome Monći rekao je danas da je Frančesko Toti superheroj i da klub mora da iskoristi njegove moći.

"Toti ima sposobnost, uticaj i kredibilitet koji je toliko jak da Roma to svakako mora da iskoristi", rekao je Moćni za Foks sport.

"Bilo bi apsurdno da imamo superheroja u našoj sredini, a da ne koristimo njegove moći. A, Toti jeste superheroj", naveo je Monći.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda pronašla dostojnu zamenu za Boaćija. Evo ko će ga naslediti