Foto: Uprava carina Srbije

zaplena na horgošu

(FOTO) AKCIJA CARINIKA I POLICIJE: Na granici zaustavili tročlanu porodicu, otvorili gepek mercedesa pa se iznenadili prizorom!

Crna Hronika
> 16:59h

BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 28. marta na izlazu graničnog prelaza Horgoš zaplenilili oko 40 parfema i 50 kutija sa setovima šminke poznatih robnih marki.

Prekršaj je otkriven kada je na red za carinsku kontrolu stigao mercedes nemačkih registarskih oznaka koji je državljanin Nemačke albanskog porekla vozio iz Srbije ka Nemačkoj.

U automobilu se nalazila tročlana porodica albanske nacionalnosti, pored vozača, tu su bili i njegova supruga i sin.

foto: Uprava carina Srbije

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da nemaju ništa. Carinici su ipak posumnjali u njegove reči, te su odlučili da detaljno pregledaju automobil.

Tom prilikom otkrili su da se u gepeku nalazi veća količina kozmetike koja je bila prekrivena ličnim stvarima i koferima putnika.

Radi se o skoro 40 parfema poznatih svetskih vrendova, kao i oko 50 setova šminke.

Pošto ambalaža zaplenjene kozmetike izgleda kvalitetno, carinici sumnjaju da se radi o autentičnim parfemima i setovima šminke. Ukoliko komisijska procena pokaže da su zaista u pitanju originali, vrednost prekršaja mogla bi da dostigne iznos od nekoliko hiljada evra.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Uprava carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kada će Beograd dobiti gradonačelnika