Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

jUTROS OD 10 SATI

SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU: Vučić i Brnabićeva satima razgovarali o Kosmetu i svim važnim državnim pitanjima

Politika
> 15:16h

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić jutros u 10 časova sastali su se u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu gde razgovaraju o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Među temama su i privreda, ekonomija i druge...

Vučić i Brnabić razgovarali su danas na višesatnom sastanku u Predsedništvu Srbije o važnim državnim pitanjima. Kako je potvrđeno u kabinetu premijerke, glavna tema razgovora bila je pitanje Kosova i Metohije.

Druga značajna tema bila je ekonomija, s obizrom na velika očekivanja i dobre pokazatelje u prvom kvartalu. Bilo je reči i o rekonstrukciji vlade.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče na sednici Nacionalnog konventa o EU izjavio da se Srbija po pitanju Kosova nalazi između čekića i nakovnja i da će budućnost cele zemlje zavisiti od toga šta će država da uradi u narednih šest meseci do dve godine.

"Mi smo između čekića i nakovnja i šta god da uradimo, kajaćemo se. Nadam se da zapadni deo međunarodne zajednice razume da ne mogu Srbi da se saglase u svemu sa onima koji su odmah priznali Kosovo. Srbi traže da budu poštovani i da ne budu poniženi", rekao je Vučić juče u Palati Srbija.

(Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić/Tanjug/Dragan Kujundžić/Zorana Jevtić )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZA NASILNIČKU VOŽNJU - PRAVO U ZATVOR! Evo kakve kazne očekuju vozače od sledeće nedelje