Foto: Printscreen/Instagram

IMALI SEKS UTROJE

(FOTO) BOGATI PAR OTKRIVA KAKO JE UMRLA PRELEPA MANEKENKA: Ivana je pustila muziku i skinula se, imali smo trojku, a onda je usledio šok!

Američki biznismen i njegova supruga u čijoj je kući pronađena mrtva holandska manekenka priznali su da su imali seks utroje sa devojkom, nekoliko sati pre njene smrti.

Planeta
> 12:10h

Lokalna policija je navela da je smrt Ivane Smit (18), koja je pala sa 14. sprata posle zabave, bila nesreća kojoj su prethodili konzumiranje droge i alkohola.

FOTO: Printscreen/ Facebook
FOTO: Printscreen/ Facebook
FOTO: Printscreen/ Facebook
FOTO: Printscreen/ Facebook
FOTO: Printscreen/ Facebook
FOTO: Printscreen/ Facebook

Aleks Džonson (44), trgovac kriptovalutama, i njegova žena Luna Almaz (31) primili su brojne pretnje smrću pošto su privatni istražitelji tvrdili da je ubijena.

Džonson je rekao:

"Ovaj slučaj je lekcija o tome kako lažne tvrdnje i lažne vesti mogu da unište živote ljudi. Nikada nismo hteli da objavimo detalje našeg braka. Sada se bojimo da su naši životi u opasnosti i nemamo izbora."

Njegova supruga Luna je dodala: "Kada pričam o njenoj smrti, ruke mi se tresu, imam bol u srcu."

Tinejdžerka, koja je imala 18 godina, a paru je navodno rekla da ima 26.

Noć pre nego što je Ivana pala sa balkona njihovog stana, Džonsonovi kažu da su bili sa manekenkom u noćnom klubu. Sledećeg jutra Luna je otišla da odvede dete u školu i vratila se, kako tvrdi, oko 8.15. ujutro.

"Aleks i Ivana su ležali na krevetu. Ona je bila budna, on je spavao. Prišla sam im i rekla: "Ja sam sada slobodna". Seli smo na sofu i nakon 20 minuta Ivana je pustila muziku i skinula se. Otišli smo u spavaću sobu i bili intimni", ispričala je Luna.

Ona tvrdi da je Ivanu pronašla kasnije kako luta, pričajući sama sa sobom i smejući se.

"Bila sam umorna nakon svega toga. U 10.15 sam otišla u spavaću sobu. Čim sam spustila glavu na jastuk zaspala sam," navela je Luna.

Ona se probudila tri sata kasnije i videla Ivanine stvari, ali ne i nju, pa je pretpostavila da je otišla na fotografisanje.

"Kasnije nas je policija obavestila da je pronađeno Ivanino telo, "rekla je ona.

Policija navodi da nema "nikakvih kriminalnih elemenata".

Kurir.rs/ News.com.au

Foto: Printscreen/ Instagram