Foto: Dragana Udovičić

Paparaco

PEVAČU ŽENA NE DA MIRA: Vesna viri Topalku u telefon!

Kad je shvatila da njenom suprugu piše kolega, odahnula je i sugerisala mu kako da odgovori na poruku

Stars

Milan Topalović Topalko ne može nigde da mrdne bez supruge Vesne, koja polako ali sigurno počinje profesionalno da se bavi estradom.

Pevački par u javnosti se sve češće pojavljuje zajedno, gostuju u istim emisijama, slikaju se jedno pored drugog, nastupaju udvoje, a nedavno su snimili i duet. I mnogi bi pomislili da ih je posao naterao na tu bliskost, ali izgleda da u tome ima nečeg više.

foto: Dragana Udovičić

Da li je Vesna pomalo znatiželjna (čitaj: ljubomorna) ili joj se samo omaklo, tek naš paparaco uhvatio je novopečenu pevačicu kako viri u telefon svog supruga.

foto: Dragana Udovičić

Tokom pauze na snimanju emisije "Grand specijal" Topalko je sa svojom ženom seo tik do Saše Popovića kako bi proćaskali. U jednom momentu pevaču je stigla poruka, pa je izvadio mobilni, a Vesna je diskretno bacila pogled na ekran telefona. Kad je shvatila da je sve OK i da Topalku piše kolega, ona je odahnula i sugerisala suprugu kako da odgovori na poruku.

Topalko je pomno slušao Vesnu i pratio njene instrukcije, a Sale ih je s osmehom posmatrao. Kad su se vratili u emisiju, Popović ih je predstavio kao golupčiće i izveo na binu kako bi premijerno otpevali duet „To nema cenu“. Nakon što su otpevali hit u najavi, publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a kolege su im rekle da su oduševljene pesmom. Na kraju je pao sočan poljubac!

(Kurir, J. S. /Foto: Dragana Udovičić)