Foto: Profimedia

OBJAVILI NA INSTAGRAMU

NAKON 9 GODINA BRAKA: Važi za jednog od najseksepilnijih glumaca, a sada se razvodi!

Poznati holivudski glumac odlučio je da stavi tačku na brak sa suprugom nakon devet godina.

Pop kultura

Holivudski zavodnik Čeing Tejtum i njegova još uvek zakonita supruga Džena Devan razvode se posle devet godina braka.

Njih dvoje su na Instagramu su objavili identično saopštenje na temu razvoda koje će biti i njihov jedini komentar na tu temu.

Čening i Džena u saopštenju su naveli kako će ostati najbolji prijatelji, ali da su prihvatili to da su sada na različitim stranama. Lepi glumac i Džena imaju jedno dete, ćerkicu Everli, koja će 31. maja napuniti pet godina.

"Hej, svete! Imamo nešto što bismo voleli podeliti sa vama, iako je to veoma čudno da delimo sa svima, to je deo života za kakav smo se odlučili i za koji smo veoma zahvalni. Želimo sa vama podeliti istinu. Odlučili smo da se rastanemo kao par. Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promenilo u vezi sa tim koliko volimo jedno drugo, ljubav je lepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da treba da se razdvoje. Mi smo i dalje porodica i posvećeni roditelji kćerkice Everli. Ništa nećemo komentarisati više od ovoga i zahvaljujemo svima napoštovanju naše privatnosti", navodi se u zajedničkoj izjavi.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia