Foto: Zorana Jevtić/Printscreen

VELIKA TUGA

(FOTO) OTKRIO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, NADICI ADEMOV BIO KAO DRUGI OTAC: Poznati uputili poslednje zbogom Mići Nikoliću, Marija Šerifović boluje

Stars
> 16:10h

Kompozitor, aranžer, instrumentalista i pevač Mića Nikolić, posle kraće i teške bolesti preminuo je u Beogradu. Estrada tuguje za Mićom, koji je za sobom ostavio suprugu Ljiljanu, sina Sašu, ćerku Ivanu i mnoštvo hitova.

Mića Nikolić uradio je i nekoliko albuma za Vericu Šerifović, sa kojom je svojevremeno bio u braku.

Veričina ćerka i jedan od najboljih glasova sa domaće muzičke scene, Marija Šerifović, uputila je Mići poslednje zbogom putem društvenih mreža.

"Danas nas je napustio Mića Nikolić. Njegovim odlaskom naša muzika ostaje uskraćena za mnoge hitove koje je tako lako stvarao. Saosećam sa bolom mog prijatelja i saradnika Saše Nikolića", poručila je Marija.

foto: Instagram Screenshot

"Bili ste prvi koji je u meni video nešto što vredi i pomogli mi da i ja sama poverujem. Hvala Vam na svakoj pomoći i svakom savetu. Učinili ste svet ipak malo boljim nego što ste ga zatekli svojom dušom i muzikom. Bili ste posebni i bila mi je velika čast poznavati Vas. Počivajte u miru dragi moj Mićo. Saučešće porodici Nikolić", reči su pevačice Aleksandre Prijović.

Velika tuga slomila je i srce Adreane Čekić.

"Dragi čika Mićo, upoznala sam te kada sam tek počinjala da se bavim muzikom. To je nešto najbolje što mi se moglo desiti. Nije svako imao tu sreću. Napravio si velike pesme, dao si dušu muzici. Hvala ti za svaku lepu reč, i hvala za tvoj sarkastičan humor kakav samo stari muzičari imaju, s tobom je svaki susret bio zabavan i učtiv. Izvini što smo se jednom posvađali. Imam jednu sliku, mislim da je iz 2008. godine. Slikali smo se u Rimu i bio je sunčan dan. Kao danas. Danas si otišao, ali nikad zauvek. Ti ne možeš otići zauvek, jer toliko je toga ostalo za tobom. Tvoj pretalentovani, dobri Saško, tvoja mila i prelepa ćerka, tvoje pesme i svi mi koji te poznajemo. Jednog dana kada i ja odem, želim da ostavim ovom svetu takav trag."

"Ode moj drugi otac, ode moj oslonac, čovek koji je jedini verovao u mene od prvog dana, čovek koji mi uvek govorio kada sam ja govorila 'Ne mogu' on je uvek govorio 'Možeš ti to, znam ja to!' Zauvek ću te pamtiti, zauvek...", sa velikom tugom izjavila je porodici Nikolić saučešće Nadica Ademov.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen)