Foto: Profimedia

UKRALI MU I 100 EVRA

VOZAČ IZ ŠIDA STAO DA POMOGNE AUTOSTOPERIMA, ONI GA SKINULI GOLOG I UKRALI MU KOLA: Nezapamćen događaj šokirao sve!

Za sada nepoznati počinioci presreli su u noći između utorka i srede R. I. (54) iz Šida, opljačkali ga, uzeli mu auto i ostavili ga golog na livadi u blizini tog mesta.

Crna Hronika
> 11:50h

Prema pisanjima beogradskih medija, R. I. je odmah prijavio slučaj policiji kojima je objasnio da su ga oko tri sata posle ponoći na lokalnom putu zaustavila četiri muškarca.

- R. I. je rekao da su mu muškarci mahali da stane, te da se on zaustavio da vidi da li im treba prevoz ili neka druga pomoć. Prema njegovim tvrdnjama, oni su odmah nasrnuli na njega, izvukli ga napolje, zatim ugurali na zadnje sedište automobila i tukli ga 15-ak minuta, dok su se vozili ka selu Bačinci nadomak Šida. Tamo su ga izbacili iz kola na jednoj livadi i naredili mu da im preda novac. Nakon toga, skinuli su ga golog, pokupili mu svu odeću, 100 evra koliko je imao kod sebe i odvezli se njegovim automobilom u nepoznatom pravcu – priča izvor blizak istrazi.

Dodaje i da je R. I. nakon toga go po mraku išao do prvih kuća u Bačincima odakle je dozvao pomoć.

foto: Profimedia

- Pošto je bilo rano ujutru nekoliko meštana nije htelo uopšte da se odazovu na njegove pozive u pomoć. Međutim, jedan čovek je skupio hrabrost i izašao iz kuće da porazgovara sa golim muškarcem, a zatim odmah pozvao policiju i hitnu pomoć – kaže naš sagovornik rekonstruišući događaje te večeri.

R. I. je odmah prevežen u bolnicu gde su lekari ustanovili da ima na telu nekoliko modrica, te ga pustili kući nakon što su sačinili izveštaj i uverili se da nema težih povreda.

U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica pod čijom je jurisdikcijom područje na kojem se desio incident kažu da pomaka u istrazi ima, te da očekuju da će počinioci ovog dela biti uskoro pronađeni.

Nezvanično saznajemo, istraga ide malo sporije zato što oštećeni R. I. nije dao potpuni iskaz, odnosno nije želeo da kaže gde je bio i gde je išao te večeri kada se desio incident.

Ukoliko se ispostavi da je njegova priča tačna, počinioci mogu biti optuženi za krivična dela otmica uz nanošenje lakših telesnih povreda i razbojništvo.

(Kurir.rs/Blic-Z.Č.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!