Foto: Printscreen/TV Happy

PRVI PUT OTKRILA SVE

SNEŽA DETALJNO OPISALA TRAUMU IZ PROŠLOSTI: Učesnica Parova bila je žrtva silovanja, a sada je kroz suze progovorila!

Stars

Dragana Jovičić, Snežina sestra, koja je bila gost u vili "Parova" našla se u tajnoj sobi gde je komentarisala situaciju koja se dešava njenoj sestri.

Tokom večeri se povela priča oko nasilja koje je Sneža pretrpela od nekih muškaraca, pa i da je preživela pokušaj silovanja. Ona je zbog toga doživela veliku traumu koju i dalje nosi sa sobom i zbog toga ima gard prema nepoznatim ljudima.

"Ona je razvila taj gard prema nepoznatim ljudima od kada se to desilo, da se prosto brani od svih. Oni je napadaju jer je ona bukvalno favorit za pobedu i nju ljudi podržavaju. Svi hoće da je isprovociraju na fizički kontakt da bi bila diskvalifikovana", rekla je Dragana.

"Rekla sam da sam tada pala na taj put i da sam polupala kolena. Lupili su mi šamar, zaista ne želim da pričam. Žao mi je što tada nisam imala neku flašu pri sebi da se odbranim. Ja nisam nikada više sretala te muškarce, znam da im je moja porodica zapretila. Ne mogu da se prisećam svega, posebno zbog onoga što prolazim sa ovim ljudima ovde. Ovde sam sama, nema ko da me zaštiti, a mene je deda uvek štitio. Njima ovde sve smeta, smeta im kada nalakiram nokte što ih lakiram, kada pijem kafu. Ne znam zašto im smeta što mene ništa ovde ne može da povredi, jer ja znam šta je istina", rekla je Sneža.

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy