Foto: M.M.

STRAVIČNA NESREĆA

TUGA U NIŠU, SAHRANA SESTARA KOJE JE POKOSIO PIJANI VOZAČ Neutešna majka: Zar vam je ovo nagrada za sve što ste radile?!

Miko moja, Majo moja, oci moje...Duše moje iskrene... Nije vama ovde mesto, ni ste vi za taj put...

Crna Hronika
> 20:24h

Zar vam je ovo nagrada za sve što ste bile, što ste radile... Tek je trebalo da živite, da stvarate, a odoste i ostavi ste nas. Ostade nam prazna kuća, naricala je juče Zora Petrović, majka Marije i Milice, koje je 1. aprila u Knjaževackoj ulici usmrtio pijani vozač Stojan N. (30).

foto: Privatna Arhiva

Zora i njen suprug Slobodan klečali su između dva sanduka u kapeli niškog Novog groblja dok su opelo služila šestorica sveštenika. U njima je bio i Branislav Tonić, čiji je otac Svetislav Tonić (83) poginuo zajedno sa devojkama kada ih je pokosio vo zac „opel astre“.

foto: M.M.

Nepregledna kolona u kojoj je bilo preko hiljadu Nišlija otpratila je devojke do poslednjeg počivališta. Njihove roditelje do groba je dovezlo pogrebno vozilo jer nisu bili u stanju da pešace.

foto: M.M.

Milica i Marija su bile vatrene navijačice Partizana. U njihovim albumima ostale su fotografije sa članovima ovog sportskog kluba, a po želji njihovih roditelja, u sanduke su stavljeni i dresovi sa crno-belim obeležjima.

(Kurir.rs/D. K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "HARADINAJ JE NEOSUĐENI TERORISTA KOJI BI DA PONOVI ZLOČIN!" Bezbednost Srba na KiM ponovo ugrožena?