Foto: EPA

nije po propisima

NIŠTA OD POSETE: Britanci nisu dali vizu Skripaljevoj rođaki!

Britansko ministarstvo unutrašnjih poslova odbilo je danas zahtev za vizu rođaki bivšeg ruskog agenta Sergeja Skripalja koji je zajedno sa ćerkom Julijom otrovan nervnim agensom početkom marta u Engleskoj.

Planeta
> 19:32h

"Odbili smo zahtev za vizu Viktoriji Skripalj zato što nije bio u skladu sa imigracionim propisima", rekao je portparol britanskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Skripalj i njegova ćerka su u bolnici više od mesec dana, od kad su pronađeni bez svesti na klupi u Solsberiju. Oni su otrovani toksičnim nervnim agensom zvanim Novičok.

Julija Skripalj je rekla da joj je bolje i da je svakim danom sve jača, a lekari su danas saopštili da njen otac Sergej Skripalj nije više u kritičnom stanju i da se "brzo oporavlja".

Viktorija koja živi u Rusiji rekla je da će posetiti rođaku u bolnici kada je bolničko osoblje objavilo da se Julija oporavlja od napada.

Ruska državna televizija emitovala je telefonski razgovor Viktorije i njene rođake u kome Julija navodno kaže da je sve dobro, i da njen otac spava.

Kurir.rs / Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) "HARADINAJ JE NEOSUĐENI TERORISTA KOJI BI DA PONOVI ZLOČIN!" Bezbednost Srba na KiM ponovo ugrožena?