Foto: Predsedništvo Srbije

Pomno pratio utakmicu

VUČIĆ SE OGLASIO POSLE PORAZA CRVENE ZVEZDE OD BUDUĆNOSTI: Gledao sam utakmicu sa velikim partizanovcem, sekirali smo se i tugovali zajedno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Mostaru da naša zemlja ima dobru saradnju sa Crnom Gorom, ali je preneo da je žalio zbog jučerašnjeg poraza košarakaša Crzvene Zvezde protiv Budućnosti iz Podgorice.

Košarka
> 13:25h

On je, na konferenciji za štampu posle sastanka sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovom, rekao da je sinoć, na večeri razgovarao sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

- Imali smo srdačne razgovore sa predsednikom Vujanovićem. Imamo dobru trgovinsku razmenu sa Crnom Gorom u vrednosti od preko 700 miliona evra. Sa tom zemljom imamo dobre odnose i o tome smo razgovarali - kazao je Vučić.

On je ukazao da su se tokom večeri on i Dodik, iako je on navijač Partizana, zajedno sekirali i tugovali zbog poraza košarkaša Crvene Zvezde.

- Iako je Dodik Partizanovac, zajedno smo se sekirali i tugovali što je Crvena Zvezda izgubila, a Vujanović se radovao. Mi smo mu čestitali. Nadam se da će i on nama čestitati za koji dan - rekao je Vučić.

Tanjug

Foto: Predsedništvo Srbije

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ABA prekršila sopstveni Pravilnik? Sudije za sve utakmice određene unapred?