Foto: Profimedia

5 pitanja za bivšu teniserku

(VIDEO) ANA PROGOVORILA O MAJČINSTVU: Evo šta Ivanovićeva kaže po rođenju sina

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović je od pratilaca na Instagramu zatražila da joj postave pet pitanja na koja će odgovoriti.

Tenis
> 21:02h

Evo njihovih pitanja i Aninih odgovora.

Kog trenutka karijere se najčešće sećate?

"Naravno, osvajanje francuskog Rolan Garosa uvek će imati posebno mesto u mom srcu, ali nikada neću zaboraviti meč protiv Ameli Morezmo u Parizu 2005. godine. To je bio tako uzbudljiv meč za mene na mom prvom Roland Garosu i publika je bila neverovatna. Radite naporno za takve trenutke!"

Stvarno nam nedostajete... Hoćemo li videti povratak tenisu u bliskoj budućnosti?

"Tenis je bio ogroman deo mog života i veoma sam zahvalna što sam imala priliku da radim ono što volim. Ponekad mi nedostaju protivnice, ali sada smatram da je red učinim nešto drugačije i pomognem iskustvom. A i za mene sada je porodica prioritet :)"

Koje je vaše omiljeno mesto u rodnom Beogradu, Čikagu?

"Volim da šetam pored reke u Beogradu i mnogo mi nedostaje kuvana hrana. Iako je srpska hrana prilično teška :))) Što se tiče Čikaga, volim jezero i plažu. Trenutno mi nedostaje malo toplije vreme :)

Iznenađujuća stvar koju ste saznali tokom materinstva?

"Biti mama je najlepša stvar na svetu. To je radost. Možete da uživate u malim i jednostavnim stvarima,da se radujete kada imate nekoliko sati spavanja ili jednostavno odete na tuširanje!"

Da li postoji mesto na kome niste bili, a imate želju da ga posetite?

"Volim da putujem i istražujem nova mesta. Ima još nekoliko gradova koje bih želela da posetim. Vankuver i Atina na primer, ali i mesta poput Maču Pičua."

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE LIGA ŠAMPIONA SINOĆ IZGUBILA SMISAO ILI NAPROTIV?!