Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PITATE SE ŠTA?

(VIDEO) LUNA I SLOBA SU NAJKONTROVERZNIJI PAR U SRBIJI: Njih dvoje, Anabelu i Andreja Atijasa povezuje jedna šokantna stvar!

Stars
> 18:25h

Luna Đogani i Sloba Radanović ušli su u ljubavnu vezu iako je pevač već oženjen, što je izazvalo veliku pometnju u javnosti.

Anabela Atijas, Lunina majka, svim silama se trudi da opravda postupke svoje ćerke, koja je jednom prilikom iznela porodične detalje u razgovoru sa svojim dečkom. To se nije dopalo Andreju Atijasu, koji je odmah potom izjavio da ono što govori Luna u rijalitiju nije istina, a u pitanju je konzumiranje marihuane.

foto: Damir Dervišagić

"Imam snimak, na svom telefonu, to je najsmešniji snimak ikad! Došla meni drugarica u goste i sedimo nas dve kod mene u dnevnoj sobi, a Andrej moj u dnevnoj sobi ovako sedi. Andrej teška budala isto. Moji su svi budale. Ovako čovek sedi, ovako ima naviku, ovako noge stavi, popuši pre toga...cigaru", počela je ona, nasmejala se i nastavila:

(VIDEO) KAD USPAVAJU DECU, PUŠE MARIHUANU: Luna šokirala sve kada je otkrila šta je radila sa majkom i očuhom!

"Stavi naočare te bele, ovako, i ovako, tri sata, kunem ti se, bez prestanka! Ovako... Ovako se pomera lik! I gleda ovako... Ja imam snimak, ja ga snimam kako to radi, znači sat vremena! Sat vremena bez prestanka, niti čuje, niti... Ništa! On je izgubljen!", objašnjavala je Luna.

Međutim, nije samo Anabelin muž optužen da je imao veze sa kozumiranjem narkotika, već i Lunin dečko Sloba.

Pevač je u martu 2017. priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina. Policija je tada zaustavila Radanovića posle boravka u jednom beogradskom kafiću, a u trenutku kada su ih zaustavili Slobodan je u kolima bio sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

"Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike", izjavio je tada pevač.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić