Foto: Promo

Završni ispit za osmake

SVAKI OSMAK MORA DA VIDI OVO: BESPLATNA priprema za polaganje MALE MATURE

Edukacija
> 09:03h

Učenicima osmog razreda bliži se polaganje završnog ispita, tako da je krajnje vreme da počnu sa pripremama. Ove godine završni ispit nosi čak 40 bodova, a testovi će imati više „otvorenih” zadataka, pa je za sve osmake veoma važno da se što bolje pripreme za najvažniju proveru znanja do sada.

U tome vam umnogome može pomoći online platforma za pripremu i simulaciju završnog ispita mala-matura.com.

Mala-matura.com je projekat online pripreme za završni ispit, preko kog učenici mogu na jednostavan, efikasan i zanimljiv način da se pripreme za polaganje koje ih očekuje u junu. Pokrenuli su ga Savremena gimnazija i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i potpuno je besplatan za sve osmake!

Savladajte dosadne i teške lekcije na interesantniji način

Kako kažu profesori iz ove dve škole koji su kreirali sajt, mala-matura.com nije samo softver sa lekcijama, ona je pravi virtuelni profesor. I to ne bilo kakav profesor. Mala-matura.com zna odgovore na sva pitanja u vezi sa gradivom za završni ispit i, što je još važnije, to znanje prenosi na interesantan i interaktivan način.

Na ovoj platformi se nalazi pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike, kao i gradivo potrebno za kombinovani test. Sve oblasti su prilagođene interesovanjima osmaka, tako da ih oni vrlo brzo mogu usvojiti.

foto: Promo

Da bi učenje bilo interaktivnije i jasnije, svi osmaci mogu da pogledaju multimedijalne i video lekcije sa objašnjenjima, a takođe mogu i da komuniciraju uživo sa profesorom svakog predmeta. Na kraju, tu su i mini-testovi, koje je moguće rešavati neograničen broj puta, tako da svako ko pređe određenu oblast može imati tačnu predstavu koliko zna i na čemu treba dodatno da poradi. Na sajtu se nalazi i kutak za roditelje, sa savetima i odgovorima na najčešća pitanja i nedoumice u vezi sa završnim ispitom.

To znači da više nema potrebe za privatnim časovima, niti mučnih sati provedenih uz knjigu. Sve što vam je potrebno jesu kompjuter povezan na internet i dobra volja.

Simulacija završnog ispita online – proverite koliko ste spremni

Pored interaktivne pripreme na sajtu mala-matura.com očekuje vas i simulacija završnog ispita sa realnim zadacima iz zvanične zbirke zadataka Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za školsku 2017/2018. godinu. Simulacija je kreirana tako da dobijate test sa istim zadacima, u istom broju i odnosu i sa istim vremenom za rešavanje kao što ćete imati na završnom ispitu. To je sjajan način da proverite svoje znanje, predupredite sve potencijalne propuste i završni ispit položite bez muke, sa najboljim rezultatima. Registrujte se i besplatno proverite svoje znanje.

Krenite odmah sa učenjem!

Sajt mala-matura.com nudi mogućnost neograničenog pristupa sadržajima koji se očekuju na završnom ispitu. Učenici mogu da počnu od nule ili da prelaze samo delove koji im nisu jasni, a sa učenjem mogu da krenu odmah, od kuće ili sa bilo kog drugog mesta!

Potrebno je samo da se registrujete, pa da uživate u zanimljivim lekcijama i proveravate svoje znanje na testovima i simulacijama. Uspeh na završnom ispitu je garantovan. Posle vam ostaje samo da izaberete školu u kojoj želite da nastavite školovanje. Posetite mala-matura.com i pripremite se za završni ispit.

( Promo tekst - Foto: Promo )