Foto: AP / The Investigative Committee of the Russian Federation

pred poletanje

(VIDEO) OVO SU POSLEDNJI MOMENTI JULIJE SKRIPALJ U RUSIJI: Kamere je uhvatile kako se šeta na aerodromu, istražitelji nisu našli nikakav otrov!

Ruski istražitelji saopštili su da su proverili rutu kretanja Julije Skripalj, ćerke ruskog dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja koja je otrovana zajedno s ocem, od njenog doma u Moskvi do aerodroma sa kojeg je odletela za London i tvrde da nisu pronašli nikakve tragove otrova.

Planeta
> 14:47h

Američka agencija podseća da su Skripalj i ćerka prošlog meseca otrovani u Velikoj Britaniji vojnim nervnim gasom. Navodi se da Julija Skripalj živi u Moskvi i bila je u poseti ocu u Engleskoj, što je britanske istražitelje dovelo u uverenje da je ona možda nehotice ponela supstancu sa sobom.

Istražni komitet Rusije sinoć je objavio na internetu snimak bezbednosnih kamera sa moskovskog aerodroma "Šeremetjevo" i saopštio da je utvrdio rutu kretanja Skripaljeve taksijem i potom po aerodromu.

Prema navodima ruskih istražitelja, oni su identifikovali sve osobe koje su bile s njom u avionu i niko od tih putnika nije imao bilo kakav simptom trovanja.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: AP / The Investigative Committee of the Russian Federation