Foto: Printscreen/Youtube

VELIKA SVAĐA

(VIDEO) POSLE DRAME SA KIJOM, LUNA I SLOBA ZAVRŠILI, ĐOGANIJEVA VIKALA: Zbog tebe je svima loše! Ja ne mogu da padam u nesvest, jer sam uje.ala brak!

Stars

Nakon što je Kristina Kija Kockar u nesvesnom stanju izvedena iz "Zadruge", Luna Đogani je rešila da Slobi Radanoviću kaže daje gotovo.

Ona je prvo sedela sa Zoricom Marković kojoj je kroz suze pričala kako se oseća povodom svega. Kada je Sloba otišao do drveta, gde se Luna sunčala, kako bi joj ispričao šta se desilo sa Kijom, ona je urlala:

"Pomeri se! Ne želim više da te vidim, uništio si sve. I njen život, moj i svoj", rekla je Luna, a potom pobegla u kuću, gde ju je tešila Mina Vrbaški, a ona je sve vreme ponavljala:

foto: Printscreen/Youtube

"Ne mogu više to da gledam! Svaki dan će se ovo dešavati. Mi smo završili", rekla je Luna kroz suze.

Njihova rasprava nastavila se u sobi, kada je Luna Slobi držala predavanje o tome kako je zbog njega svima loše.

"Napraviš pakao ovde, da neko dobije napade, a onda ideš tamo i praviš se da ti je žao. Nemoj da dovodiš da bude ovako. Zbog tebe je loše svima. Ti žališ nekoga?", rekla je Luna.

"Skloni se, bre od mene, završili smo. Ja sam sebi upropastio život da bih bio sa tobom. Idi, presaberi se", odgovorio joj je Slobodan, a ona je nastavila svoje:

"Jesmo završili ti i ja? Daj mi odgovor na pitanje. Šta si ti izgubio? Ono što mi pričaš noću šta je bilo? Ti znaš šta si izgubio, svoj prethodni život. To te boli. Ko je.e kako se ja osećam? Ja ne mogu da padam u nesvest i da mi bude loše, jer bih ispala folirant, koji je nekome uje.ao brak", izjavila je Luna.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube