Foto: Nebojša Mandić

Hit fotografije

(KURIR PAPARACO) GORICA POHARALA PEKARU! Zbog gladi zaustavila saobraćaj

Glumica nasred Bulevara kralja Aleksandra istrčala iz automobila da kupi đevrek, koji je u svom vozilu pojela za tili čas

Pop kultura
> 10:38h

Gorica Popović veoma je angažovana na filmu, televiziji i u pozorištu, zbog čega ima brojne obaveze od ranog jutra. Poznata glumica često ne stiže ni da jede kako treba od brojnih poslova koje mora da obavi.

Zato mora da se snalazi na razne načine, a ponekad to podrazumeva i da doručkuje u automobilu, koji joj je postao druga kuća. Paparaco Kurira juče je fotografisao jednu od najboljih srpskih glumica u Bulevaru kralja Aleksandra ispred jedne pekare. Ali pre nego što je ušla u radnju, primetili smo da je napravila niz saobraćajnih prekršaja, i to samo zbog jednog đevreka.

foto: Kurir

Gorica je svoj automobil zaustavila u desnoj traci, gde je zabranjeno parkiranje, i tako blokirala saobraćaj, ne uključivši čak ni stop svetla. Onda je strpljivo čekala u redu ispred pekare, što je potrajalo desetak minuta, a kada je završila sa kupovinom, vratila se u kola.

foto: Kurir

Umesto da je tada pomerila svoj automobil koji je blokirao deo ulice, glumica je sela na mesto vozača i natenane pojela svoje pecivo. Izgleda da je bila previše gladna i nije mogla da se strpi, a nisu joj smetali ni nervozni vozači koji su joj sirenama poručivali da se skloni s puta.

I. Ercegovčević,, foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZORANA PAVIĆ OBELEŽAVA 3 DECENIJE MUZIČKE KARIJERE: Ako uspemo ponovimo bar deo onoga što smo vežbali BIĆU PRESREĆNA