Foto: Youtube Screenshot

UTUČENA

(VIDEO) KIJA U TEŠKOM STANJU, OGLASILA SE MAJKA NADA: Sloba je slabić, a moje dete će nadam se sve prevazići!

Stars
> 19:24h

Nakon sinoćne svađe između i dalje zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobe Radanovića, Kija je u izuzetno teškom psihičkom stanju. Prespavala je u Pabu, a danas joj je bilo i teže nego juče. Gubila je svest, povraćala i obezbeđenje je na kraju moralo da je iznese iz rijalitija, jer nije mogla da stoji na nogama.

Sva ova dešavanja teško su pala njenoj majci Nadi.

"Samo majke mogu da shvate šta proživljavam dok gledam moje dete kako pati i kako joj je zdravlje ugroženo, jer njen zakoniti suprug i dalje nam hrabrosti da stane pred nju i kaže joj istinu. Kija je ušla zbog istine, koju je htela da sazna lično od Slobodana", rekla je ona.

Iako se nekoliko puda događalo da Luna Slobi naglašava da Kija želi da poradi na njihovom odnosu, jer još uvek gaji osećanja prema njemu, njena majka tvrdi da Kija sluša razum i da od pomirenja neće ništa biti.

"Ma kakvo pomirenje, Kija je stala pred njega u želji da joj jasno kaže u čemu je njena krivica klad je sebe stopostotno unela u brak bez rezerve i davala sve da brak uspe i traje do kraja života. Nisam znala da se svađaju i da su imali krizu i žao mi je što mi moja ćerka nije pričala o tome. Posavetovala bih je da se razvede ako im već nije išlo", objasnila je ona.

Nadica takođe ističe da je Slobino okreženje veoma loše uticalo na njih.

"Njihov stil je da kokošare, a ja neću da se spuštam tako nisko. Moje dete će nadam se sve prevazići i izaći jača iz svega. Radna je i vredna i uspeće u onome što želi", rekla je Kijina majka.

"Nije ušla zbog novca i neće ni pobediti. A Slobodan je preterao u svemu. Poručujem mu da spava do kraja rijalitija, kako je spavao i u braku sa mojom ćerkom", rekla je Nada.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Youtube printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GRUDI U PRVOM PLANU: Goca Tržan podigla temperaturu vrelom fotkom!