Foto: Printscreen

nasilje

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pogledajte kako nepoznati huligani pale automobil u Aranđelovcu

Crna Hronika

I dalje se ne znaju počinioci koji su preksinoć zapalili dva automobila, marke „audi kvatro“ i „mercedes“ ispred nekadašnjeg auto centra „Kvatro“ na periferiji Aranđelovca. Šteta paljevine na Oraševačkom putu, kako se vidi na fotografiji koju smo ekskluzivno objavili je potpuna. MUP u Aranđelovcu nije se oglašavao, mada nezvanično istraga ide u nekoliko smera, ali se svi svode na poslove Aleksandra Vasića (47) nekadašnjeg vlasnika servisa.

Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danufoto: Dragomir Alemić

Ovo je nastavak serije paljevine automobila u Aranđelovcu koja je počela 2016.godine, kada je Goranu Braunoviću, zapaljen tada skupoceni “golf 5”. Braunović je očajan na rad na policije u Aranđelovcu, posebno na rad inspektora Dejana Radovića.

Dva različita uverenja izdata od PU Aranđelovac izdata u istom danufoto: D.ilić

- Čovek koji je osumnjičen za paljevinu automobila, do koga sam došao privatnom istragom pozvao je inspektora Radovića za glavnog svedoka. Imam uverenje izdato u istom danu koje je pisao pomenuti inspektor, gde piše da se automobil zapalio sam, a u drugom da su auto zapalila dva čoveka. Inspektor nije podneo krivičnu prijavu tužiocu, niti je ona podneta od strane Policijske uprave Aranđelovac.

Zapaljeni automobili prekjuče na Oraševačkom putufoto: D.ilić

Delo je kvalifikovano kao oštećenje tuđih stvari iako se dogodilo maltene u centru grada pored drugih automobila- priča u čudu Braunović, naglašavajući da se jedan od napadača, kao što se vidi na snimku koji ekskluzivno objavljujemo povredio i imao opekotine. Ni to nije bilo dovoljno inspektoru Radoviću, da protiv osumničenog počinioca, do koga je Braunović došao privatnom istragom, podnese krivičnu prijavu.

D. Ilić