Foto: Promo

LETO JE SVE BLIŽE, CENE I DALJE NIŽE: Uplatite letovanje dok još traju popusti za rane uplate

Žena

Jasno Vam je kada pogledate kroz prozor ili zakoračite na ulicu, leto je već na našem pragu. Još malo pričekajte sa brisanjem prašine sa kofera i pakovanjem, ali nikako nemojte sve prepustiti slučaju. U agenciji “1 A Travel” , kao i čitavu deceniju unazad, čekaju vas zanimljive destinacije i izuzetno primamljive ponude.

U toku su i dalje popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 35%, a svima nam to znači, budimo iskreni. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan, što je za višečlane porodice svakako velika ušteda.

foto: Promo

U mestu Kemer , na Antalijskoj obali, izdvajaju se tri hotela sa izuzetnim popustima za rane uplate od čak 30-35%.

Jedan od njih je hotel Dosinia Luxury resort 5* koji se nalazi u mestu Beldibi, na desetak kilometara od centra Kemera i na oko sat vremena od aerodrome u Antaliji. Hotel je otvoren 2017. godine i ima svoju peščano-šljunkovitu plažu preko puta ulice, na kojoj je besplatn aupotreba ležaljki, peškira i suncobrana. Usluga je All Inclusive, a hotel raspolaže odličnim dodatnim sadržajima poput bazena i spa centra. U ovom hotelu, popust čak 35% na rane uplate.

foto: Promo

Nešto niži, ali svakako primamljiv popust od 30% na rane uplate, imaju hoteli, takođe u Kemeru Grand Ring 5* i Ulusoy Kemer Holiday Club 5* .

Grand Ring 5* se nalazi takođe, u već pomenutom mestu Beldibi, na sopstvenoj, šljunkovitoj plaži, koja se nasipa peskom. Predstavlja pravi hotel koji ćete preporučiti svojim prijateljima i poznanicima, jer je sve baš na nivou na kom treba da bude.

foto: Promo

Svakako, jedva ćete čekati da preporučite nekome i drugi, hotel Ulusoy Kemer Holiday Club 5* , ali je ipak, u pitanju nešto drugačiji tip hotela. U ovom hotelu vas očekuju sobe bungalovskog tipa, okružene prijatnim i raskošnim zelenilom i izuzetan sadržaj za decu svih uzrasta.

foto: Promo

Na vreme posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela, a vi ćete uz veliku uštedu već sada za vas obezbediti savršeno letovanje.

( Promo tekst - Foto: Promo )