Foto: Promo

Predavači, proširite svoje znanje

Posetite besplatnu konferenciju „Budućnost počinje u učionici”

Edukacija
> 16:19h

Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje organizuje besplatnu akreditovanu konferenciju „Budućnost počinje u učionici!”, koja će se održati u subotu 5. maja od 10h, u Beogradu, u Masarikovoj ulici broj 5 (ulaz iz Kralja Milana, zgrada Beograđanke).

foto: Promo

Ova konferencija namenjena je predavačima u osnovnim i srednjim školama, nastavnicima informatike, direktorima, stručnim saradnicima i ostalim zaposlenima u obrazovanju koji u svom radu koriste najsavremenije informaciono-komunikacione tehnologije.

Prijavite se i osigurajte svoje mesto

Da biste obezbedili svoje mesto na konferenciji potrebno je da popunite ovu prijavu. Broj slobodnih mesta je ograničen, pa će samo najbrži među vama imati priliku da potpuno besplatno usvoje najsavremenija znanja za primenu modernih tehnologija u obrazovanju.

Oni koji nisu u prilici da prisustvuju predavanjima i prezentacijama – teoretski deo konferencije mogu pratiti i putem Live streama u subotu 5. maja. Više informacija o načinu praćenja konferencije preko interneta možete saznati na ovoj stranici.

Steknite sertifikat i 4 boda neformalnog stručnog usavršavanja

Cilj konferencije je da svim okupljenima, kroz prezentaciju koncepta pametne učionice (Intelligent Classroom), omogući usvajanje praktičnih veština koje će moći da primene u nastavi. Uz to, na pet punktova biće održane radionice hardversko-softverskih rešenja koja se koriste u obrazovanju učenika u savremeno opremljenim učionicama.

Za učesnike konferencije obezbeđeni su sertifikati Centra za stručno usavršavanje, kao i četiri boda neformalnog stručnog usavršavanja. Osim toga, imaćete priliku da ostvarite besplatno članstvo u Institutu za moderno obrazovanje i da upoznate mogućnosti buduće saradnje na projektima Centra za stručno usvršavanje.

Prijavite se što pre i započnite svoje profesionalno usavršavanje i steknite znanja bez kojih će budućnost obrazovanja biti nezamisliva.

( Promo tekst - Foto: Promo )