Foto: Printscreen Instagram

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRILA: Zbog ovoga mi žene zavide, a muškarci me obožavaju!

Stars
> 10:46h

Anastasija Ražnatović je odavno dovela svoju liniju u red i sada dobija samo komplimente za svoj izgled. Svojim perfektno naglašenim seksipilom ona prosto briljira u bilo kom izdanju i ambijentu

foto: Promo/Instagram

Poput morske sirene, njena silueta se presijava na suncu i ističe njenu lepo zaobljenu guzu bez trunke celulita... Njene zavodljive obline prosto izluđuju pripadnike muškog pola i čitavu armiju sledbenika na društvenim mrežama koji je obožavaju. Ali, da li je za njen fantastičan izgled zaslužna samo genetika ili pak nešto drugo? Na šta je sve bila spremna Anastasija da bi bila potpuno zadovoljna sobom?

Naša ekipa je spazila da u jednom od beogradskih kafića poseže za tajanstvenom kesicom iz kutije, rastvara je u čaši vode i ispija pored redovnog pića, užurbano sklanjajući kutiju natrag u svoju tašnu... Šta ona to skriva? Pije nešto nedozvoljeno?

Znajući Anastasiju kao osobu koja izuzetno drži do zdravog načina života ipak nismo mogli da posumnjamo na tako nešto. U želji da što pre saznamo šta je u pitanju, zumirali smo kesicu koja je ostala na stolu i učinilo nam se da je u pitanju sredstvo za mršavljenje. Znači, ovoj lepotici je ipak potrebna dodatna asistencija u postizanju savršenog izgleda?

Pošto nas je ova priča zaintrigirala, upitali smo neke od njenih prijatelja da li znaju šta je to što ona konzumira i koji je pravi razlog? Oni su nam u poverenju otkrili da jeste istina da se Anastasija malo više opustila i prepustila uživanjima u pređašnjem zimskom periodu, i da je možda nabacila 2 kilograma viška, ali da ona vodi računa o svom zdravlju i da sigurno ne konzumira ništa što nije dozvoljeno.

Otkrili su nam i da su glavni razlog Anastasijinog prolećnog sređivanja njeni tajni pregovori o čijim detaljima nije preterano pričala čak ni najbližim prijateljima, samo im je spomenula da je na pragu nečeg velikog, i dalje misterozno skrivenog od svih... Šta to očekuje našu Anastasiju? Veliki modni ugovor? Konačan proboj na muzičku scenu? Ili je ipak nova ljubav pokretač njenog trenutno odličnog raspoloženja i blistavog izgleda? Obzirom na njeno skorije tv pojavljivanje gde smo zaključili da nije više u vezi, a i na varnice koje isijavaju iz njenog pogleda i osmeh koji ne skriva, nama se čini da je Anastasija ponovo zaljubljena... Ko je ovoga puta izabranik njenog srca? Neko potpuno nov ili neka stara ljubav koja se vratila u njen život ?

foto: Promo

U želji da prvi saznamo sve odgovore, na kraju smo kontaktirali Anastasiju i upitali smo je o čemu se radi. Samo se zagonetno nasmešila i odovorila nam jednom rečenicom : „ Da, tačno je da koristim Herbafast, a što se tiče ostalih pitanja, biće vam sve jasno za nekoliko dana...“ Pa, da sačekamo i tu ekskluzivu

(Promo - tekst / Foto:Instagram , Promo)