Foto: Privatna Arhiva, Facebook

NASTAVILA HRABRO DA ŽIVI

VERENIK HIRURG JOJ JE PUCAO U GLAVU, PA PRESUDIO SEBI: Ivana Panzalović preživela je STRAVIČNU TRAGEDIJU, 8 meseci posle, vraća se na scenu

Stars
> 15:11h

Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da je ubije pa samom sebi presudio u stanu u naselju Dedinje u septembru prošle godine, posle skoro osam meseci od tragedije, vraća se na scenu.

foto: Printscreen/Instagram

Ivana je će izaći pred publiku na novoj sceni u Beogradskom dramskom pozorištu u predstavi "Na tragu", reditelja Nenada Gvozdenovića. Pored Ivane, glavne uloge igraju Filip Gajić, Dragiša Milojković, Milan Novaković i Aleksandra Ćosić.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju. Ona se posle ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi.

foto: Printscreen/Instagram

Srđan je shranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

foto: Vladimir Šporčić

Dok je bila u bolničkom krevetu, donekle oporavljena, ispričala je šta je preživela u kobnoj noći.

"Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", priseća se glumica dok je ležala u u šok-sobi na VMA.

(Kurir.rs/Foto Privatna arhiva/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) 2 DANA DO VENČANJA, A KUM NE MOŽE DA UĐE U KOŠULJU! Genijalan filmić o NADČOVEČANSKOM NAPORU da ekspresno smrša!