Foto: Printscreen

POTPUNO RASTRZAN

(VIDEO) ŽELIM DA OHLADIM GLAVU, UŽARENA JE: Sloba ide od žene do devojke i PRIČA ISTU PRIČU!

Stars
> 15:47h

Sloba Radovanović, koji je prevario suprugu sa Lunom Đogani, otkako je njegovojKiji preminuo otac, ne zna kako da se ponaša i glava mu je puna misli.

Sve vreme je uz Kockarevu, a zbog toga se Luna veoma loše oseća, a već kulaju priče da će se Kija i Sloba pomiriti i sačuvati brak.

Idem okolo i čujem neke priče, glavu ću nekome da otkinem. Ako sam rekao da želim da budem sam, zbog čega toliko teorija zavere", žalio se Sloba Luni.

"Zašto slušaš ljude", bez snage mu je uzvratila Luna, koja ne ustaje iz kreveta.

"Zato što se ti ponašaš kao da je smak sveta. Meni dolaze da pričaju kako se Luna guši u suzama, sva otekla", nastavio je Sloba.

"Ja ovde samo ležim i ljudi dolaze. Jesam plakala, ali ja ih slušam i to je to. Ne slušam druge ljude", veoma tiho i mirno mu je odgovorila Luna.

"Da si u startu bila takva, da nisi slušala te prtiče, mi nijedan problem ne bismo imali. Samo želim da ohladim glavu jer mi je užarena", rekao je Sloba i izašao napolje.

Onda je otišao do Kije i žalio se da će nekome da slupa glavu zbog priča, a onda ponovio istu priču kao i Kiji da mu je da ohkadi glavu.

"Želim da budem samo sam. Da ohladim glavu, užarena mi je", rekao je Sloba.

Kurir.rs/Foto Printscreen