Foto: Profimedia

SRAMOTA

KOŠARKAŠ ŠOKIRAO FANOVE: Devojka sa kojom je Tristan VARAO Kloi je TRUDNA!

Pop kultura

Jedna od devojaka s kojima je Tristan Tompson prevario Kloi Kardašijan kaže kako je on došao kod nje u hotel. Košarkaš je nekoliko dana pre nego što je dobio ćerku 'uhvaćen' s tri devojke.

"Ne znam šta bih rekla u vezi toga osim da je situacija za Kloi totalno sje*ana", tim je rečima Kim Kardašijan (37) napokon razbila tišinu. Tako je potvrdila nagađanja u javnosti o tome da je njenu mlađu sestru Kloi Kardašijan (33) dečko Tristan Tompson (27) prevario s tri devojke nekoliko dana pre Kloinog porođaja.

Realiti zvezda Kloi je svoje prvo dete, ćerku Tru Tompson, rodila 12. aprila, dva dana nakon što su objavljene fotografije na kojima njen dečko, igrač košarkaškog tima Klivlenda ljubi šankericu Lani Bler (29) i dve nepoznate devojke.

Jedna od devojaka s kojima je Tristan prevario Kloi se nedavno oglasila preko društvene mreže i napisala kako je sportista došao k njoj u hotel. Dodala je kako će košarkaš uskoro opet postati otac jer je ona upravo trudna s njim.

Prva Kloina reakcija bila je da oprosti Tristanu prevaru i za sve okriviti devojke koje se oko njega skpljaju, pa je zajedno sa njenim sestrama, mamom i prijateljicom bio i na porođaju malene Tru. No, dan kasnije ga je realiti zvezda ipak izbacila iz zajedničkog doma, vile pokraj jezera u Ohaju.

"Svi smo beskrajno tužni zbog Kloi ali i ponosni na nju, ona je neverovatno jaka žena", rekla je Kim o sestri i dodala kako je s bratom, Robom (31) dogovorila pravilo da, kad je u priču uključeno i malo dete, ni o kome neće govoriti previše negativno pa tako ni o Tristanu.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia