Foto: pRINTSCREEN

koliko ih cene

(VIDEO) OVO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU: Pogledajte na koji način su navijači Fulama odlučuli da pomognu Jokanu i Mitru u borbi za Premijer ligu

Grupa navijača engleskog Fulama krenula je peške za Birmingem na utakmicu poslednjeg kola ligaškog dela Čempionšipa.

Fudbal

Za vikend su na programu utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Čampionšipa, a ekipa Fulama ide na gostovanje u Birmingem.

Tim koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, a za koji kao pozajmljen igrač Njukasla sa velikim uspehom nastupa Aleksandar Mitrović pokušaće da ostvari pobedu i iskoristi eventualni kiks Kardifa.

Naime, ukolio Fulam slavi u tom meču, a Kardif ne dođe do pobede tim Slaviše Jokanovića izbiće na drugo mesto na tabeli koje direktno vodi u Premijer ligu.

Koliko će i jednima i drugima biti teško govori činjenica da su njihovi prtivnici ekipe koje se grčevito bore za opstanak u ligi.

Ne treba zaboraviti da za Kardif nastupa još jedan Srbin, u pitanju je Marko Grujić koji je pozajmljen igrač Liverpula.

Ukoliko Kardif slavi, Fulam svakako igra plje-of za Premijer ligu koji se već godinama tradicionalno igra na Vembliju i ujedno je jedno od najvećih sportskih događaja na ostrvu.

Da li će Jokanović sjajnu sezonu krunisati ulaskom u Premijer ligu saznaćemo u nedelju sa početkom od 13:30.

Veliki broj navijača Fulama pružiće podršku svojim pulenima u borbi za ulazak u elitni rang takmičenja.

Ova ideja svidela se i Slaviši Jokanoviću koji se zahvalio navijačima na podršci i ideji koju planiraju da sprovedu u delo.

Kurir sport

Foto: Printscreen