Foto: Zorana Jevtić

TRENER ODGOVARAO NA PITANJA NOVINARA

MIROSLAV ĐUKIĆ OTVORENO: Nisam ja problem Partizanu...

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegovim fudbalerima ne sme da nedostaje motiva uprkos tome što više nema šanse za titulu.

Fudbal
> 15:56h

"Partizan uvek ima za šta da igra, uvek maksimalno. Svi su motivisani protiv tebe i ti moraš tako ako želiš da ih pobediš i zadovoljiš ljude u klubu, da ih zadovoljiš ili nadješ drugi klub. Motiva ima na pretek, samo ga treba naći. Uvek se nadje motiv da budeš onaj pravi", rekao je Đukić.

Partizan će u subotu od 18.00 na svom stadionu igrati protiv Napretka u 35. kolu Super lige, petom u plej-ofu srpskog prvenstva.

"Nema lakih protivnika u plej-ofu. Napredak je dobra ekipa koja nas je zadužila. Bićemo motivisani da pobedimo. Potrebna nam je pobeda da se ponovo vratimo na pobednički put", kazao je Đukić.

miroslav đukićfoto: Dado Đilas

Napredak je u dosadašnjem delu sezone pobedio Partizan i igrao nerešeno.

"Sigurno je da su kvalitetni, a na nama je da proverimo da li su toliko kvalitetni. Ako ne pokažete moć i da ste bolji, protivnik raste. Izvešćemo najjači sastav koji možemo. Interes nam je da pobedimo. Ni u jednu utakmicu ne ulazimo sa 'lako ćemo'. Ne treba nama niko ništa da kaže", istakao je Đukić.

Suspendovani za duel sa Napretkom su Marko Janković i Saša Zdjelar, a povredjeni Vladimir Stojković, Leandre Tavamba, Bojan Ostojić, Armin Đerlek i Luka Cucin.

"Ovo su povređeni, ne znamo da li uvređenih ima", rekao je Đukić u šali uz osmeh.

"Nećemo imati standardni sastav, ali ko god bude izašao, biće spreman da da maksimum da bismo osvojili tri boda", dodao je trener crno-belih.

Istakao je da "nema problema sa Partizanom", upitan za budućnost u klubu.

"Nemam nikakvih problema s Partizanom, za pet minuta se dogovorim. Nisam ja problem Partizanu, niti Partizan meni", naveo je Đukić.

Pisanje medija komentarisao je rečima: "Da sam čitao medije, do sada bih jedno tri puta najmanje izvršio samoubistvo. Radim svoj posao, koncentrisan sam".

kurir.rs / Beta

foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!