Foto: Dragana Udovičić, Fejsbuk

Bondarenko priznao da je šutirao trudnicu u devetom mesecu

U POŽAREVCU MUK, BEBA PREMINULA U STOMAKU: Tukao sam je, ali žao mi je što je dete umrlo

Crna Hronika

Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu, koja je usled toga rodila mrtvu bebu, na saslušanju u policiji priznao je krivicu.

- On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao deteta jer nije imao nameru da mu naudi. Veštačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora - kaže naš izvor iz istrage.

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

- On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - ispričao je komšija.

Bondarenko je juče kasno popodne priveden na saslušanje u tužilaštvo u Požarevcu, nakon čega je doneta odluka o određivanju pritvora.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Facebook printscreen)