Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

MUP

BOR: Krivične prijave zbog krađa i razbojništva

Crna Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su oni oštećenog zaustavili na ulici i tražili mu novac, kao i da mu je jedan od osumnjičenih zavrnuo ruku i uhvatio ga za vrat. Pošto su se uverili da oštećeni nema novca, jedan od osumnjičenih mu je tražio da mu preda sat, nakon čega se oštećeni otrgao i pobegao.

Pored toga, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su u selu Gornjane krampom presekli kabl dužine oko 3,3 metara, koji propušta električnu energiju za nekoliko domaćinstva, čime su naneli štetu preduzeću Telekom Srbija.

Pripadnici MUP u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo krađa.

Osumnjičeni se terete da su isekli i ukrali telekomunikacioni kabl preduzeća Telekom Srbija, čime su ovo preduzeće oštetili za oko 130.000 dinara.

Pripadnici MUP u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku i protiv 22-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo.

Osumnjičeni se tereti da je u parku, ispred Doma kulture u Boru, fizički napao oštećenu, oborio je na zemlju i ukrao joj torbu, nakon čega je pobegao.

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Damir Dervišagić