Foto: Printscreen Instagram

FOTKE SU MOGLE SKUPO DA JE KOŠTAJU

IMALA JE POREMEĆAJ U ISHRANI: A onda se odlučila na OVAJ potez i umalo nije dobila otkaz! Žestoko su je OSUDILI! (FOTO)

Žena
> 19:41h

Mlada učiteljica Morena Davis suočila se sa veoma teškim periodom u svom životu, a sve zbog fotografija sa Instagrama koje je direktor škole ocenio neprikladnim.

Baš kao i mnogi drugi ljudi, tako iz učiteljica iz Švajcarske rešila je da putem društvenih mreža ispriča svoj zdravstveni problem koji je mučio u mladostii tako skrene pažnju ljudima na bolest koja posebno pogađa tinejdžere.

Kako objašnjava, ona je dugo patila od poremećaja u ishrani, znala je da se izgladnjuje cele nedelje, a sebi je davala odušak samo jedan dan.

Kako bi što bolje približila ovaj problem, ona je dokumentovala fotografijama pre i posle sa detaljnim opisom svog tadašnjeg stanja.

Iako je dobila niz komentara podrške od korisnika interneta, slike se nisu dopale nastavničkom kadru, kao i direktoru škole u kojoj je zaposlena. Naime, oni su je osudili i optužili da loše utiče na decu.

Stavljena je na stub srama sa konstatacijom da se previše “slobodno” ponaša na Internetu.

Nastavničko veće kritikovalo je njene fotografije, a Morena je samo htela da svojim učenicima pokaže kako ne treba da se stide svog tela i fizičkog izgleda i da je svako dopadljiv na svoj način.

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Printscreen Instagram