Foto: Reuters

Mladi Francuz bi trebao da postane novi Mesi

MESI PRONAŠAO SVOG NASLEDNIKA U BARSELONI: Argentinski čarobnjak postao mentor četvrtom najplaćenijem fudbaleru na svetu!

Ikona Barselone i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, poslednjih meseci je postao mentor Francuzu Osmanu Dembeleu (21), za koga smatra da će biti njegov dostojan naslednik.

Fudbal
> 15:00h

Mesi lično radi sa Dembeleom sa ciljem da ovaj postane lider ekipe jednog dana. Argentinac ga savetuje na svakom koraku, kako na treninzima, tako i nakon njih.

Prema pisanju španskih medija, Mesi trenutno radi na problemu Dembeleovog kretanja bez lopte. Mišljenja je da mladi Francuz može još puno da napreduje u ovom segmentu.

Dembele je u avgustu 2017. godine prešao iz Borusije Dortmund u Barselonu za 105 miliona evra! U to vreme to je bio drugi najveći transfer u istoriji fudbala, posle odlaska Nejmara u tom periodu u Pari Sen Žermen.

U međuvremenu taj transfer je pao na četvrto mesto pošto su ga prestigli Kilijan Mbape prilikom prelaska iz Monaka u Pari Sen Žermen i Filip Kutinjo prilikom dolaska u Barselonu iz Liverpula.

Mladi Francuz se, međutim, nije mnogo naigrao u Barseloni. Nedugo po dolasku, tačnije posle treće utakmice, se povredio i tek nedavno vratio u pogon posle zalečenja kolena.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Hoće li Krstajić razbiti “prokletstvo” koje nas prati 30 godina?