Foto: Printscreen/Youtube

DOKAZ DA JE DETE MILOŠA KOCKARA

KIJA SE PODVRGLA DNK ANALIZI DA BI STALA NA PUT GLASINAMA? Njena majka otkriva šta je zaista istina!

Pisalo se da je Kija Kockar radila DNK analizu kako bi dobila dokaz da je zaista ćerka preminulog Miloša Kockara, a evo šta o tome kaže njena mama Nadica Zeljković.

Stars

Pre desetak godina Kristina Kockar uradila je DNK analizu kojom je želela da stane na put svim glasinama i da pokojnom ocu nedvosmisleno dokaže da ni u šali nema pravo da kaže da ona nije njegovo dete.

"Da, Kristina je radila DNK. Ona i liči na svog oca. Žao mi je što se za života nisu oprostili jedno drugom sve. U nekom periodu života, kad smo nas dvoje završili priču i ljubav nam se ugasila, Miloš je iz muške sujete preko deteta iskaljivao bes. Njoj nije bilo jasno šta se dešava, a imao je fazu kad je bio prilično dobar otac. Nikada je nisam trovala i govorila joj protiv njega, to nije moj stil, tako da sam znala i da ga branim", ispričala je Nadica.

foto: Marina Lopičić

Moguće je da je otac Kristini ostavio i izvesnu sumu novca jer je njena majka prihvatila da bude samohrani roditelj, a da otac ukoliko želi može da joj ostavlja sa strane koliko novca misli da treba.

"Od Miloša nisam tražila alimentaciju za Kristinu i jednom prilikom sam mu rekla da to negde sebi pribeleži i da to nekada ako bude želeo da svojoj ćerki", ispričala je Nadica Zeljković.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Youtube