Foto: Youtube screenshot

ON JE LJUBAV NJENOG ŽIVOTA

ČUDESNA SUDBINA DŽENAN ERGUDER: Turska glumica doživela PAKAO! Nakon nasilja pronašla sreću kakvoj se NIJE NADALA (FOTO, VIDEO)

Pop kultura

Turska glumica Džanan Erguder bila je udata za američkog reditelja Krisa Burka. Par se razveo 2008. godine, jer se glumica zaljubila u kolegu Tardua Florduna. Sve se to dešavalo na setu serije "1001 noć", ali je njihova ljubav ostala u senci jedne druge koja je silno uzburkala javnost. Naime, na istom tom setu, vezu su započeli Berguzar Korel i Halit Ergenč koji se odmah razveo od supruge Gizem Sojsaldi nakon godinu i po braka.

Iako je Džanan bila silno zaljubljena, agresivna priroda Tardua Florduna razorila je njihovu vezu, kao i svaku pre toga. Razišli su se 2013. godine, nakon što je Džanan dobila teške batine od svog partnera.

No, izgleda da je sudbina sada nadoknadila sav bol i gorčinu koju je glumica doživela u toj vezi! Njen sadašnji suprug Kenan Edže je nežan muž i otac, i za njega se ne vezuju nikakvi skandali a još manje nasilje u porodici.

Džanan i Kenan postali su roditelji slatkog dečačića kome su dali ime Demir. Iako je beba stigla još 31. marta, tata Kenan je tek ovih dana objavio radosnu vest.

(Kurir.rs/Lepaisrecna.rs/Foto: Youtube screenshot)