Foto: Youtube screenshot

haos

Sloba i Kija u neverici zbog njenog poteza: LUNA IM DRHTAVIM GLASOM ČESTITALA GODIŠNJICU BRAKA, Slobin odgovor ŠOKIRAO ukućane! (VIDEO)

Stars
> 18:56h

Ukućani imaju još jedan razlog za slavlje, a to je godišnjica braka Slobodana Radanovića i Kristine Kockar.

foto: Printscreen Youtube

Kija je bila veoma emotivna u toku dana, a imala je želju da to intimno proslavi sa svojim još uvek zakonitim suprugom. Njena ideja bila je da zajedno posete bioskop, a Veliki šef ih je obavestio da će zabava biti priređena kad se najmanje budu nadali.

Svi zadrugari bili su ushićeni zbog toga, pa su iskoristili priliku da im čestitaju, a ni Luna Đogani nije bila izuzetak. Ona je drhtavim glasom poželela srećnu godišnjicu, što je pojedine šokiralo.

foto: Printscreen Youtube

"Iskoristila bih priliku da Slobi i Kiji čestitam godišnjicu braka...mislim, to bi bilo u redu da ja čestitam", rekla je Luna.

Kockareva je pomalo bila zatečena zbog ovoga, a Sloba nije krio neprijatnost koju je u tom trenutku osećao pa je odlučio da se obrati svojoj ženi.

foto: Printscreen Youtube

"Srećna godišnjica svima koji slave...da, svima koji slave pošto vidim da je ovo postao cirkus počevši od, Bože me oprosti, sahrane tvog oca", rekao je Sloba.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JK PLEŠE KAO DA JOJ GORI VAGINA: Karleuša objavila snimak s nastupa i svi ZANEMELI od njenog komentara (VIDEO)