Foto: EPA

USPELI NEMOGUĆE!

ŠOK TVRDNJA! DAJANA ĆE BITI PRISUTNA NA VENČANJU: Evo kako su Hari i Megan osigurali da bude uz njih na najvažniji dan! (FOTO)

Na venčanju princa Harija i Megan Markl snažno će se osećati odsustvo jedne osobe - Harijeve majke, princeze Dajane.

Planeta
> 12:36h

Ali mali detalji u planiranju venčanja jasno pokazuju da Hari želi da oseća prisustvo majke na najvažniji dan u njegovom životu.

foto: EPA

On je prošle godine u novembru rekao da veruje da bi njegova majka, da je živa, bila najbolja prijateljica sa njegovom verenicom.

A evo kako je majci odao počast na svom venčanju i to kroz detalje.

Nakit

Hari je u verenički prsten za Megan, koji je sam dizajnirao, uključio i dva dijamanta iz Dajanine kolekcije nakita. akko je rekao, želeo je da obezbedi da i ona bude sa njima na "ludom putovanju".

foto: EPA

Osim toga, postoje i navodi da će Megan na venčanju, kao "nešto pozajmljeno," nositi Spenser porodičnu tijaru, onu koju je Dajana nosila na venčanju sa Čarslom.

foto: Profimedia

Cveće

Crkva u kojoj će se održati venčanje biće ukrašena belim ružama, omiljenim Dajaninim cvećem.

Gosti

Par je na venčanje pozvao Dajaninog mlađeg brata, Earla Spenser i njene dve starije sestre Saru i Džejn, kojoj je ukazana čast da obavi čitanje na ceremoniji.

"Princ Hari i gospođa Markl se osećaju počašćenim što će Džejn predstavljati svoju porodicu i pomoći da se slavi uspomena na pokojnu princezu na dan venčanja", saopštili su iz palate.

foto: EPA

Mlada

Mnogi su primetili sličnosti između pokojne princeze Dajane i Harijeve izabranice, Megan.

Megan je kao i Dajana posvećena humanitarnom radu.

foto: Reuters

Iako je morala da preseče vezu sa sa organizacijama sa kojima je bila bliska u prošlosti kao što su "UN Women" i "World Vision" dok se priprema za svoju kraljevsku ulogu, Markl je jasno stavila do znanja da namerava da nastavi svoj humanitarni rad nakon venčanja.

Kurir.rs/ CNN

Foto: EPA, Reuters, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Od bajke do tragedije - smrt princeze Dajane i dalje obavijena velom tajne