Foto: Profimedia

očajna

DVA DANA PRED VENČANJE, MEGAN MARKL PROLAZI KROZ PAKAO: Potvrđeno ono čega se najviše bojala!

Verenica princa Harija, Megan Markl, koja će u subotu i zvanično postati njegova supruga, samo dva dana pre venčanja prolazi kroz pakao.

Planeta

Naime, crnokosa glumica ne može da dođe sebi od šoka, a danas je stigla potvrda onoga čega se Megan najviše plašila.

Megan je izjavila da njen njen otac Tomas Markl (73), neće prisustvovati kraljevskom venčanju u subotu, kao i da je samim tim neće odvesti do oltara.

Sama Megan nadala se da je Tomasova izjava od pre nekoliko dana kada je izjavio da želi svoju da ćerku da poštedi još veće sramote, posle skandala s paparacima, samo prolazna. Međutim, Tomas zaista neće prisustvovati venčanju.

Megan je izjavila da želi da mu da prostor da bi se njegovo zdravlje poboljšalo. Naime, američka zvezda je progovorila o velikoj tugi zbog toga što će otac propustiti najvažniji datum u njenom životu.

"Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem venčanju. Uvek sam brinula za njega i nadam se da mu se može dati prostor koji mu treba kako bi se fokusirao na zdravlje. Želela bih da se zahvalim svima koji su poslali velikodušne poruke podrške. Znajte da se Hari i ja radujemo deljenju našeg posebnog dana s vama u subotu", stoji u saopštenju koje je Megan izdala posredstvom Kensingtonske palate.

Tomas Markl se još uvek nalazi u Meksiku, gde se oporavlja od operacije srca, a skandal sa paparacima koji se nedavno dogodio i dalje se prepričava.

Pre nekoliko dana, naime, pojavile su se fotografije Meganinog oca kako pretražuje internet u potrazi za informacijama o venčanju kraljevskog para, da bi se na kraju ispostavilo da je sve bilo namešteno i da je otac Megan Markl to dobro unovčio. Spekuliše se da je za nameštene fotografije dobio više od 100.000 dolara.

Kurir.rs/Telegraph.co.uk

Foto: Profimedia