icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: profimedia

INTIMNI ODNOSI

SIGURNO VAM NIJE PALO NA PAMET: Ova tehnika garantuje užitak, ali može biti SMRTONOSNA!

Objavljeno: 18.05.2018. 13:26h

 

Ova stvar vam sigurno nije pala na um, i kladimo se da je ne praktikujete u seksu. Postoji mnogo varijanti izvođenja kunilingusa, a jedan je naročito interesantan i sastoji se od duvanja u vaginu.

 

Šta se onda dešava?

 

Ne nužno orgazam, ali žene koje vole ovaj vid oralnog zadovoljavanja kažu da nema boljeg osećaja od toga kada vam partner usred oralnog užitka dune u vaginu.

 

Te žene, međutim ne znaju jednu važnu stvar: duvanje u vaginu može da bude fatalno, jer u nekim uslovima može da izazove arterijsku gasnu emboliju.

 

O tome je nedavno govorio i dr Majkl Baden iz Njujorka, koji je izneo par slučajeva svojih pacijenata - u nekoliko njih je žena nakon duvanja u vaginu umrla.

 

I dr Džesika Šepard, ginekolog, potvrđuje da to može da se dogodi. Ne često, naravno, ali u određenim uslovima da.

 

"Sve zavisi od količine i jačine vazduha, ali nekada se i to desi",  kaže Šepard i dodaje da svakako treba izbegavati duvanje u vaginu neko vreme nakon porođaja.

 

Trudnoća je naročito opasan period ukoliko ste ljubitelj duvanja u vaginu jer su krvni sudovi širi i zato i podložniji mehurićima vazduha, savetuje ova doktorka i dodaje da, ukoliko baš ne možete bez duvanja u vaginu, to treba prorediti i duvati što nežnije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!