Foto: FK Crvena zvezda

nastavlja se akcija

JOVELJIĆ I BABIĆ UŽIVALI SA KLINCIMA: Fudbaleri Crvene zvezde u poseti beogradskoj školi

Dan pre poslednje utakmice u sezoni naši fudbaleri iskoristili su priliku da provedu vreme u druženju sa školarcima.

Fudbal

Sada već tradicionalno petak je rezervisan za posetu naših fudbalera školama. Ovog puta Srđan Babić i Dejan Joveljić družili su se sa mališanima iz OŠ „Đuro Strugar“ na Novom Beogradu. Gotovo dve stotine đaka sa nestrpljenjem je očekivalo dolazak Zvezdinih prvotimaca. Zato ne čude povici oduševljenja kada su naši prvotimci ušli u salu punu đaka.

Usledilo je ono čemu se deca najviše raduju – fotografisanje. Đaci su se smenjivali i jedni drugima sa ponosom pokazivali svoje slike sa Zvezdinim fudbalerima. Joveljić i Babić podelili su mnoštvo autograma i razgovarali su sa najmlađim zvezdašima.

Koliko su deca uživala sa našim igračima, toliko je i Babiću i Joveljiću bilo drago što su se vratili u školsku klupu i proveli vreme sa mališanima. Njih dvojica u potpunosti podržavaju ideju akcije da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake, a takođe, štand našeg sektora za članstvo bio je dostupan za sve oni koji su želeli da postanu deo Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u Osnovnoj školi „Đuro Strugar“ koji su učinili sve da đaci, ali i fudbaleri uživaju.

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda