icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

SAVREMENA GIMNAZIJA SLAVI ROĐENDAN

POKLON ZA VAS: Upišite svoje dete u najsavremeniju Kembridž gimnaziju uz 40% popusta!

Objavljeno: 21.05.2018. 23:57h

 

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji i regionu ove godine rođendan ne obeležava samo jednog dana, već čitave nedelje.


 

Baš zato će svi zainteresovani roditelji moći da iskoriste do 40% popusta na školarinu i svoje dete upišu u Savremenu gimnaziju za samo 161 evro mesečno tokom rođendanske nedelje, čime će mu obezbediti obrazovanje kakvo nude najprestižnije svetske škole. Saznajte više o savremenoj rođendanskoj ponudi ovde.

 

Kembridž obrazovanje je sada dostupno i vašoj porodici

 

Školovanje koje donosi svetski priznate Kembridž diplome više nije nedostižno za one koji žive u Srbiji. Računica je prosta – iznos koji biste izdvajali za vrhunsko obrazovanje svog deteta u elitnoj Kembridž bilingvalnoj gimnaziji sada je manji od rate za automobil ili za letovanje, a o nekim još krupnijim izdacima da ne govorimo.

 

U Savremenoj ističu da ovako pristupačnom cenom žele da nagrade sve koji na vreme donesu pravu odluku o nastavku školovanja u Savremenoj gimnaziji i da kvalitetno Kembridž obrazovanje približe svakom detetu i svakoj porodici.

 

Besplatno za najbolje

 

Međutim, u rođendanskoj nedelji Savremena gimnazija svojim budućim učenicima ne nudi samo snižene cene upisa već i besplatno školovanje!

 

Vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji sada završavaju 8. razred mogu da dobiju neki od šest podstreka za najbolje i tako ostvare popust na školarinu do 50 i do 100 posto u Savremenoj gimnaziji, ako se prijave do 1. juna.

 

foto: Promo

Najsavremeniji uslovi za najbolje rezultate

 

Pored plana i programa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Savremena gimnazija radi i po Kembridž planu i programu, koji ispunjava najviše standarde kvaliteta.

 

U njoj učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome, dok je učenje podržano primenom najnovijih tehnologija kao što su iPad uređaji, interaktivne table i stolovi, Amazon Echo, Samsung Gear VR, elektronski dnevnici, jedinstvena e-Learning platforma, 3D štampači, 3D olovke i 3D skeneri.

 

Savremeni gimnazijalci provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje prilagođene su njihovim potrebama i kreirane kako bi ih podstakle na što bolje rezultate.

 

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

 

Upišite dete u Savremenu uz rođendanski popust

 

Iskoristite najpovoljnije cene upisa i 40% popusta samo tokom trajanja rođendanske akcije, koja traje do petka, 25. maja, i svom detetu obezbedite najkvalitetnije školovanje, koje će odrediti njegovu budućnost!

 

Upišite dete u najsavremeniju Kembridž gimnaziju u Srbiji »

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!