Foto: Promo

IDEALNO ZA DIJABETIČARE: Čarape koje greju, a u kojima nije vrućina!

Žena

Problemi sa cirkulacijom ne biraju godišnje doba. No, ipak nije prijatno nositi predebele čarape tokom toplih dana iako su vam noge hladne. Na svu sreću postoji rešenje – pogledajte OVDE.

Iako možda niste znali, aluminijum značajno može da utiče na cirkulaciju. Zamislite kako bi bilo dobro da postoji komad odeće kroz koji bi bila protkana aluminijumska vlakna? I postoji – Alu Sox čarape za cirkulaciju! Ovo je jedan od boljih izuma za sve one sa lošom cirkulacijom, naročito za dijabetičare. Zašto? Nisu debele, a ipak zbog vlakana od aluminijuma sjajno greju. No, ne više od potrebnog. Takođe pozitivno utiču na vlažnost kože, te sprečavaju pojavu žuljeva, kurjih očiju, kožnih infekcija, ali i urastanje noktiju. No, svakako ih mogu nositi i ostali bezobzira na uzrok loše cirkulacije. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po znatno SNIŽENOJ CENI za 1990 rsd!

foto: Promo

Rastegljive su, mekane, vrlo prijatne i u obući i dok na nogama imate samo njih. S obzirom da su rastegljive, veličina je univerzalna, a odgovaraju i muškarcima i ženama.

Iskoristite POPUST i već danas poručite svoj par ALU SOX čarapa OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)