Foto: Promo

Dragan Marković poručio sa izborne skupštine podmlatka JS

Palma: Protiv smo nezavisnog Kosova i istopolnih brakova

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije poručio je da ova stranka u Skupštini Srbije neće glasati za istopolone brakove.

Politika

- Ovih dana neki kažu nije to brak, to se zove zajednicki život ili suživot dve žene ili dva muškarca. Mi se borimo za porodicu. Porodica je osnovni stub svega u ovoj državi i nikada nećemo u parlamentu glasati za tako nešto - kazao je Marković na izbornoj skupštini podmlatka JS za grad Kragujevac u ovom gradu.

foto: Promo

- Isto tako nikada nećemo glasati za nezavisno Kosovo. Uvek ćemo glasati za ono što je korist za građane i državu Srbiju. Mi se borimo da mladi ljudi ne odlaze u inostranstvo. Na ekskurziju da, ali da se vrate i žive i rade u Srbiji, jer Srbija je najlepša država za mlade ljude. Jedinstvena Srbija ima na današnji dan učlanjenih 52 000 omladinaca u celoj Srbiji - istakao je on.

Marković je iskoristio priliku i da kaže da od 29.maja do 5.juna u Jagodinu dolazi preko 2000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla" iz celog sveta povodom godišnjeg skupa moto grupe.

- Ko su danas bajkeri? Nisu bajkeri ljudi, kako to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome. Od ovih 2000 bajkera koji dolaze u Jagodinu iz celog sveta, sa svih kontinenata ima 15 milijardera, 300 vlasnika velikih firmi, a njih 120 zapošljava po 1500 radnika u svojim kompanijama. Oni dolaze sa ženama i sa decom. Jagodina će u to vreme predstavljati Srbiju za ceo svet. Oni imaju prijatelje u celom svetu i više stotina miliona društvenih mreža čuće za Jagodinu - naveo je Marković.

foto: Promo

Izbornoj skupštini podmlatka JS u Kragujevcu prisustvovalo je 500 omladinaca iz glavnog grada Šumadije. Za predsednika podmlatka Gradskog odbora JS u Kragujevcu, izabrana je Tina Jovanović, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Kurir.rs/Ekipa Kurira/Foto:Promo