Foto: Ivan Miladinović

SPEKTAKL

30. ROĐENDAN PRED 7.000 LJUDI: Ovacije za Hladno pivo, ZAPALILI KALEMEGDAN! (FOTO)

Pop kultura

Hladno pivo je proslavilo svoj 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su gromoglasno pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda.

foto: Ivan Miladinović

Koncert je počeo u 21 sat svirkom benda "(Ne)normalni" koji su od početka napravili odličnu atmosferu svirajući svoje autorske pesme – "Maske su pale", "Nekompatibilnosti", "Slika neprilika" i druge. Najveći broj fanova je stigao posle 21 sat, pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli.

U 22 sata na binu su, kao druga najavljena predgrupa, izašli "Savršeni marginalci" i izazvali apsolutno oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend "Hladno pivo" i da su sami sebi predgrupa.

foto: Ivan Miladinović

"Mi smo 'Savršeni marginalci' i želimo da čujete kako je "Pivo" zvučalo dok nisu postali komercijala", rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike.

foto: Ivan Miladinović

"Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u", dodao je Mile i zapevao "Pjevajte nešto ljubavno".

foto: Ivan Miladinović

"Savršeni marginalci" su otpevali deset pesama sa početka karijere "Piva", a potom su momci ređali najveće hitovi – "Mojoj majici", "Svijet glamura", "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj", "Zimmer Frei", "Messi", "Soundtrack za život", "Trening za umiranje" i mnoge druge.

foto: Ivan Miladinović

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je pevalo: "Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo".

foto: Ivan Miladinović

(Kurir.rs/Foto: Ivan Miladinović)