Foto: Screenshot

Opasno

KRVAVE GLAVE NA LOKALNIM IZBORIMA: Opozicione aktiviste koji su snimali nepravilnosti navodno napali aktivisti DPS (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)

Iz koalicije Podgorica za 21. vijek su saopštili da su ih na Koniku fizički napali aktivisti Demokratske partije socijalista i jednom od aktivista oteli telefon, dok su jednom kandidatu za odbornike Lazaru Preleviću naneli teške telesne povrede.

Crna Gora
> 14:26h

"Kandidati za odbornike Luka Rakčević, Lazar Prelević, Zoran Mikić i Janko Krstović su, zajedno sa drugim aktivistima te kaolicije, otrkili i snimali punkt Demokratske partije socijalista (DPS), u kome su aktivisti te partije kupovali lične karte. Tom prilikom, pojavilo se nekoliko automobila i džipova sa zatamnjenim staklima i bez registracija, iz kojih je izašlo nekoliko desetina aktivista DPS koji su prvo započeli verbalni, a zatim i fizički obračun sa kandidatima za odbornike koalicije Za 21. vijek", jkaže se u saopštenju koalicije.

foto: Za 21. vijek

"Tom prilikom, zadate su brojne povrede aktivistima koalicije Za 21. vijek. Prelević se nakon napada uputio u Urgentni centar na šivenje zadobijenih rana, drugim aktivistima su zadati brojni udarci pesnicama u delu glave, dok je jednom od njih otuđen mobilni telefon sa kojim je snimao početak incidenta", navodi se u saopštenju koalicije za 21. vek.

Iz koalicije navode da je napadače predvodio aktivista DPS-a sa Konika, Ero Škrijelj.

Dodaje se da su pozvali policiju i da još nije izašla na lice mesta.

Iz koalicije Za 21. vijek saopštili su kasnije da je "DPS danas sa Konika poslao poruku o kakvoj je kriminalnoj organizaciji reč".

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Za 21. Vijek