Foto: Kurir

I ONI IMAJU DUŠU

JEDNI NISU IZLAZILI IZ VODE, DRUGI SU UHVAĆENI U DRUŠTVU LEPIH ŽENA: EVO kako su se provodile NAJVEĆE ZVEZDE ovogodišnjeg Sea Star festivala! (FOTO)

Exit 2018

Najveće svetske zvezde današnjice koje su došle da nastupe na Sea Star festivalu, nisu mogu da odole kombinaciji kristalno plavog mora, dugačkih peščanih uvala, tradicionalnoj morskoj hrani i najluđim žurkama koje traju do samog jutra i složne su da je Umag idealna lokacija za start fenomenalnog i nezaboravnog leta.

Tokom tri dana festivala, udarna imena svetske scene koristile su svaku priliku da se zabave na ovoj vreloj lokaciji, a među njima je i pop senzacija, Hurts, miljenici ženskog dela publike, koji su uživali u čarima bajkovite lagune.

foto: Kurir

Frontmen benda objavio je sliku na svom Instagram profilu, hvaleći divnu obalu, ali ne otkrivajući svoju tačnu lokaciju.

Još jedni hedlajneri Sea Star festivala, ruski zarazni dvojac, Filatov & Karas, primećeni su kako se šetaju i sunčaju na jednoj od tirkiznih, peščanih plaža, u pratnji lepe Ruskinje, koja im peva lokale. Vidno raspoloženi i u dobrom vajbu, slikali su se sa fanovima i uživali u slobodnom danu nakon vatrenog nastupa prethodne večeri festivala.

Tvorci ultimativnih radijskih hitova podelili su sliku sa svojim fanovima, u ulozi spasioca na plaži, poredeći se sa likom iz kultne serije “Baywatch”, legendarnim Mičom Bjukenonom.

Najbolji svetski DJ duo prema izboru prestižne DJ Mag Top 100 liste, Dimitri Vegas & Like Mike, uvek putuju u velikom društvu, a ovog puta posredi je bilo porodično putovanje, jer su poveli i svoje roditelje, koji će večeras ponosno pratiti nastup svojih sinova. Podršku Dimitri Vegasu pružiće i njegova žena, tajanstvena umetnica pod umetničkim imenom, DJ MATTN, koja će nastupiti u juarnjim časovima posle energičnog seta ovog svetski priznatog i nagrađivanog dua.

Kurir.rs/ Foto: Kurir