Foto: Printscreen Youtube

OBJASNILI KAKO SE TO RADI

KAD METALCI POBLESAVE: Metalika pevala Rijanu! Nasmejali fanove DO SUZA! (VIDEO)

Pop kultura

Bend koji je postao sinonim za metal muziku, popularna Metalika, ove godine slavi 27 godina postojanja. Prvobitni sastav okupio je bubnjar Lars Ulrih, a pored njega ovaj legendarni sastav danas čine pevač Džejms Hetfild i Kirk Hamet.

foto: Printscreen Youtube

Iako već u poznijim godinama, ekipa Metalike, uvek tako ozbiljna na bini, ume i te kako da se zabavlja. Tokom gostovanja u emisiji "The Late Late Show" sa Džejmsom Kordenom, učestvovali su u zanimljivoj verziji karaoka koje su snimili tokom vožnje autom.

foto: Printscreen Youtube

Ono što je oduševilo fanove je odabir pesme, a kada se sa zvučnika čula poznata Rijanina numera "Diamonds" svi su prasnuli u smeh.

foto: Printscreen Youtube

Pevanju poznatih stihova najduže se odupirao Hetfild, koji je na početku klipa u kameru prošaputao nekoliko reči gledaocima

foto: Printscreen Youtube

"Spasite me", našalio se pevač, ali je ubrzo popustio i pridružio se ostatku ekipe. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Metalika je poznata po čestim obradama popularnih pesama, tako su na ovogodišnjem nastupu u Norveškoj obradili čuvenu numeru grupe A-ha "Take on me".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube