Foto: Beta

BORBA ZA ODLAZAK NA SP

OBRADOVIĆ IZBROJAO DO 28: Evo na koga selektor rukometaša računa za baraž sa Portugalom

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je danas širi spisak igrača na koje računa za mečeve baraža protiv Portugala za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.

Ostali sportovi
> 16:54h

Na spisku za utakmice u Nišu i Povoa de Varzimu nalazi se 28 igrača, od kojih je većina bila i na prvoj akciji sa selektorom Obradovićem u aprilu - duelima sa Nemačkom u Lajpcigu i Dortmundu.

Na spisku su: Darko Arsić, Miljan Pušica, Vukašin Vorkapić, Milan Djukić, Nikola Potić, Stefan Vujić, Mladen Krsmančić, Nikola Crnoglavac i Darko Djukić.

Selektor Obradović je pozvao i: Vojislava Brajovića, Svetislava Verkića, Živana Pešića, Bogdana Radivojevića, Petra Djordjića, Vladimira Jevtića, Nemanju Ilića, Momira Rnića i Vanju Ilića.

Na spisku su još i Zoran Nikolić, Mladen Šotić, Djordje Spasić, Nemanja Zelenović, Stevan Sretenović, Andrija Madjar, Mijajlo Marsenić, Darko Stevanović, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.

Baraž mečevi protiv Portugala igraju se 10. juna u Nišu, dok će izabranici Ljubomira Obradovića četiri dana kasnije gostovati u Povoa de Varzimu.

(Beta)