Foto: Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

DECA MILIONERA BIRALA BUDUĆU MAĆEHU: U bizarnom šou studentkinja dobila GLAVNU NAGRADU! POSTAĆE ŽENA RUSKOG OLIGARHA! (FOTO)

Ludi svet

Studentkinja Julija Svenšikova (29) udaće se za ruskog oligarha Konstantina Šerbinina (55) nakon što su je izabrala njegova deca u bizarnom šou "Milioner za brak".

Blizu 2.000 devojaka prijavilo se za učešće sa željom da postanu supruga naftnog tajkuna i uživaju u luksuznoj vili, jahti i privatnom avionu. Mladu je izabralo njegovo petoro dece od kojih je dvoje starije od nje. Ovo će mu biti šesti brak, a kako je najavio ujedno i poslednji.

foto: Printscreen Youtube

Julija se preselila u Moskvu iz malog mesta na istoku Sibira i nije imala novca. Radila je pola radnog vremena i studirala.

"Neustrašiva sam. Donela sam odluku da se preselim u Moskvu i uradila to. Došla sam praznih džepova. Na to se ne bi svako usudio. Danas sam pobedila", kazala je pokazujući dijamantni prsten.

Budući suprug kazao je kako je spektakularna, ljubazna i otvorena, što ga je kupilo.

"Dala si mi proleće i to mi mnogo znači. Osećam tvoju iskrenost, cenim to. Muškarci su lovci i morate razumeti to. Ne vole lagan plen. Moja deca su sve što sam imao. Danas sam izabrao tebe. Nikada nisam imao devojku kao što si ti", rekao je milioner.

foto: Printscreen Youtube

Dodao je kako je srećan jer je upoznao ženu koja ne želi njegov novac, već njegovo srce.

Njegova deca su bila brutalno iskrena, a neke od kandidatkinja su i uvredili.

"Tata voli visoke devojke, ali ne toliko", "Ne trebaju nam detektivi u porodici, nisu prikladni za nas", "Nisu nam potrebni čudaci", "Šta će ona u šou? Otac želi mnogo mlađe", samo su neke od izjava.

foto: Printscreen Youtube

Šerbinin je imao pet brakova i dve ozbiljne veze. Poručio je da mu je ovo poslednji.

"Tata, želimo da budeš srećan. Uvek ćemo te podržavati i na tvojoj smo strani. Nadam se a je ovo pravi izbor za tebe i da ćete biti veoma srećni i zaljubljeni. Također, nadamo se još jednom bratu ili sestri", kazala su njegova deca.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube